top of page
Winter-in-de-Vesting_elburg_2022-73.jpg

VRIJWILLIGERS
& VACATURES

Winter in de Vesting wordt georganiseerd door enthousiaste bewoners en ondernemers. Wil jij graag een bijdrage leveren aan dit mooie evenement? Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken.

Winter-in-de-Vesting_elburg_2022-176.jpg

Vacature
Collecte

Tijdens het evenement ga jij collecteren bij de in/uitgangen om geld te verzamelen voor de organisatie van evenement.

Vacature
Parkeerplaats beheer

Tijdens Winter in de Vesting gebruiken wij een aantal parkeerplaatsen waar bezoekers parkeergeld moeten betalen. Als vereniging ben jij verantwoordelijk voor één parkeerplaats. Jullie leden zorgen voor het innen van het parkeergeld. De vergoeding per dag bedraagt € 250,-. Ook verenigingen uit onze buurgemeenten zijn van harte welkom om te komen helpen.

Lees hier meer.

Winter-in-de-Vesting_elburg_2022-318.jpg

Vacature
Opruimhulp ná het evenement

We zijn op zoek naar 6 mensen die ná het evenement op maandag en dinsdag willen helpen met het opruimen van de laatste spullen. Je zult begeleid worden door twee ervaren logistiekers. 

 

Het opruimen zal gebeuren in 2 groepen. Denk aan het wegwerken van dranghekken, keetwagens, decorstukken, het leeghalen van het infopunt et cetera. We maken er samen een gezellige dag van. 

Winter-in-de-Vesting_elburg_2022-59.jpg

Wil je op een andere manier bijdragen? We gaan graag met je in gesprek! Neem contact met ons op via secretariaat@winterindevesting.nl

bottom of page