top of page
Winter-in-de-Vesting_elburg_2022-41.jpg

INFORMATIE

NIEUWS

Looproutes

31 juli 2023

We hoeven niemand te vertellen dat Elburg bárst van de leuke straatjes en steegjes. Om dat aan zo veel mogelijk mensen te laten zien, hebben we voor de komende editie van Winter in de Vesting diverse looproutes die bezoekers ook langs de ‘verstopte’ plekjes leiden. Hoe tof zou het zijn als deze extra leuk zijn aangekleed?!

Daar hebben we jullie hulp bij nodig! Woon jij langs deze route? Dan zouden we het super vinden als jij en je buren je best willen doen om er wat leuks van te maken. Extra verlichting, iets moois om te zien of zelfs een leuke activiteit? Leef je uit! 

Bekijk de looproutes hier.

Winter-in-de-Vesting_elburg_2022-281_edited.jpg
Winter-in-de-Vesting_elburg_2022-83.jpg

Adopteer een parkeerplaats

5 juli 2023

Wil jij als vereniging bijdragen aan Winter in de Vesting én een leuke vergoeding ontvangen? Adopteer dan een parkeerplaats.  

Lees hier meer.

Aanmelden markt

24 april 2023

Ook dit jaar is er weer een markt tijdens Winter in de Vesting. Ruim 80 sfeervolle kramen staan door de hele vesting. Aanmelden voor deze markt kan via ons digitale formulier

Winter-in-de-Vesting_elburg_2022-294.jpg
Winter-in-de-Vesting_elburg_2022-210.jpg

Kerstgroet

23 december 2023

Wij wensen iedereen deze kerst veel vreugde, vrede en gezelligheid. Verder hopen we dat deze speciale tijd van het jaar gevuld is met heel veel liefde en aandacht voor elkaar.

Warme kerstgroet van het team Winter in de Vesting

Albert, Bart, Bertus, Dorine, Egbert, Gerjan, Janet, John, Kees, Maarten, Marien, Petra, Sandra, Siona, Toos & Wilbert

bottom of page